tiistai 18. lokakuuta 2011

Seppälän talvitakki

Täällä uuden kotikaupungin vaatekauppavalikoimassa ei ole kovin laajasti vaihtoehtoja - ja kävin paikallisessa Seppälässä ensimmäisen kerran kolme viikkoa sitten. Nautin 5min omasta ajasta ennen kuin hain tytön hoidosta. Sillä reissulla silmiin osui thermo leggingsit joista oli silloin "ota 3 maksa 2" -tarjous. Palasin seuraavana päivänä ostamaan ko. leggingsit. Yhdet annoin 85-v lahjaksi mummulleni reilu viikko sitten. Sillä ostoskerralla liityin Seppälä Clubin jäseneksi. Leggingsit oli muuten tosi kivat ja lämpimät. 


Tänään tuli ensimmäinen Seppälä Clubin mainos sähköpostiin. Olisin halunnut esitellä kuukauden clubi-tarjouksena olevan toppatakin johon ihastuin, mutta en löydä takista sellaista kuvaa jossa se on ainoana tuotteena tai sitten sitä ei saa kopioitua. Seppälän nettisivut oli muutenkin "jännät" käyttää - ainakin erilainen kuin mitä yleensä. En ehkä ihan heti tykännyt, varsinkaan kun en löydä siitä takista kuvaa :/ Mutta kun nyt olen aikani niitä selannut, alan tykätä ideasta. Sivusto pakottaa pysähtymään ja keskittymään itseensä. Nettimaailma on mielenkiintoinen, ihan kuin sillä olisi jo sielu :).

Seppälällä on mielestäni hyvät ajatukset mainonnassa, Chisu mainoskasvona ja Paoloa Suhosen mallisto tulee myyntiin 1.11. 

Mainittakoon, en kirjoita tätä tekstiä mainos mielessä enkä ole mitenkään yhteydessä ko. yritykseen - juttua vain alkoi tulla kun meinasin linkittää Sen kuva Siitä takista. Saapa nähdä onko Se pakko hakea...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki ajatus, kommentti tai kysymys. Please leave comment, question or idea. Thanks!