keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Pastaa kotoilusta

En ole erityisesti seurannut Anu Harkin KOTO-ohjelmaa. Viime viikolla satuin telkkarin ääressä sen verran pysähtymään, että katsoin osan sen päivän jaksosta. Anu kokkasi artisokansydänpastaa purkista. Ja ohjeen helppous vetosi heti minuun. Taidan kävellä purkkihyllyn kautta kotiin tänään.

Kuva

Koton-nettisivuilta ruokaohjetta hakiessani tykästyin "Viikon ruokalista":an. Meillä syödään aina samoja ruokia ja aika ei tunnu riitävän uusien juttujen etsimiseen ja kokeilemiseen.

Kuva
 

3 kommenttia:

  1. Mä näin ton saman jakson telkkarissa jossa Anu teki tota artisokansydänpastaa. ajattelin jo silloin että pitää kokeilla joskus...nyt kirjoitin ostoslistaan aineet. Oletko jo kokeillut ja jos olet niin oliko hyvää?

    -Kati

    VastaaPoista
  2. En ole kokeillut, ainekset on kyllä kaapissa jo odottamassa. Ehkä jo viikonloppuna. Kokeilitko sinä? Enstexiä etsiessä, se on nyt niin hyvässä tallessa etten meinaa löytää. Hihkaisen heti kun löydän :)

    VastaaPoista
  3. Tehtiin viikonloppuna ja hyvää oli NAM! Ostettiin jo uudet ainekset kaappiin odottamaan. :) Mä voin käydä ostamassa sitä kangasta lisää ja sitten kun löydät sen tallesta niin voin siitä tehdä sitten vielä muutaman ylimääräisen jemmaan.

    -Kati

    VastaaPoista

Jätä toki ajatus, kommentti tai kysymys. Please leave comment, question or idea. Thanks!