keskiviikko 11. tammikuuta 2012

2 vuotta vanha

Eilen oli juhlava päivä. Etti täytti 2vuotta, tosin emme ehtineet kovin paljon juhlistaa sitä. Itse olin väsynyt ja selviydyin vain päivästä. Meidän onneksi olimme kynttiläkutsuilla ja ilta meni joutuisaan. Kaksin kotona lapsen kanssa väsyneenä on yksi "ei  niin rattoisia" hetkiä. 





Sain eilisiltä kutsuilta vinkkiä tarjouilusta sunnuntain sukulaiskahville. Olin alunperin suunnitellutkin salaattia ja siihen päälle siten kahvia + kakkua. Ja tällä suunnitelmalla mennään. 
Tilasin kakkuihin kuvat Ullanunelmasta tänään. Niiden pitäisi ehtiä perille perjantaiksi. Melkein kaiken ostan niin valmiina kuin vain pystyn. Yhden ihmisen voimin ei oikein pysty leipomis-, siivous- ja lapsenhoitourakkaan. Siivouskin sinällään tuottaa jo tuskaa kun Etti pelkää imuria. Kaikea pitää alkaa suunnitella lähes viikkoa aikaisemmin jos aikoo ehtiä hoitaa kaiken h-hetkeen mennessä. hmm.. joskus välillä se pienehkö katkeruus nostelee päätään kun kaikki on vain ja ainoastaan yhden ihmisen vastuulla.

Meidän 2-v kakkua tulee koristamaan ainakin tämä kuva Nalle Puhista.


2-lahjaksi olen hankkinut Ettille Fisher Pricen kyplylelusetin ja kaksiteräiset luistimet jotka kiinnitetään kenkiin. Eilen käytiin talon viereen jäädytetyllä jäällä ja ihasteli luistiljoita, mutta peruutti heti takaisin lumeen kun vein jäällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki ajatus, kommentti tai kysymys. Please leave comment, question or idea. Thanks!