keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Lisää leluja - musiikkipuolta

BR-lelujen mainos jonkun sivuston sivupalkissa kutsui luokseen ja lupasi -15% alennusta 13.11. asti 
 -  ja leluja selatessa iski ähky. Näitä kaikki erilaisia leluja on niin älyttömästi. Toisaalta ihania juttuja mutta pitäisi olla tytölle ihan oma huone jonne voisi kaikkia laittaa esille tai säilöön.  Eikä yksi pieni ihminen ehdi edes kaikella leikkiä. :) No, äiti voi vähän auttaa.

Oma haaveeni kitaransoiton opettelusta nousi taas pintaan, vaan ei se taida ihan onnistua nylonkielisellä kitaralla? Ja Etti-tyttö vielä niin pieni ettei tästä ole meille toistaiseksi iloa.

Kosketinsoitin taas on tuttu kapistus ja meidän oma soitin on jätesäkkiin peiteltynä varastossa. Voisi varmaan senkin heittää pois ja odotella että tyttö on suositellut 5v. :) ja sitten ostaa ihan uuden soittimen. Hintaakaan ei tällä kapistuksella ollut kuin hiukan alle 60eur. Tällä pääsisi ainakin alkuun.


Mutta Hello Kitty vasta onkin söpö cd-soitin. Mutta varmaan lähempänä 3vuotta alkaa riittää innostus ja kiinnostus cd-soittimeen. Ja lieneekö MP3-soitin sittenkin fiksumpi laite lapsellekin. Cd luultavasti säilyy parempana.


Mutta mikäs tämä on, tässä on hauska idea ainakin. Luulisin että lapsi viihtyy tämän mikrofonin kanssa omaa ääntään ihmetellen. Se minne tuo johto tuosta jatkaa matkaa, jää epäselväksi.
Mielenkiintoista myös että suositellaan 1v.+ mutta lisätiedoissa on kuitenkin maininta että ei 0-3v kun sisältää pieniä osia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki ajatus, kommentti tai kysymys. Please leave comment, question or idea. Thanks!