tiistai 8. marraskuuta 2011

Joululahjaksi lapselle

Lelumainosposti on alkanut ropisemaan luukusta. Ja mikäs siinä, kauppaankaan en taida ehtiä valikoimaa ihmettelemään. Etti taas tykkää lukea näitä värikkäitä lehtiä huolella. Välillä keskittyminen hämmästyttää äitiäkin. 
Legot on mun mielestä oivia ja fiksuja leluja ja tämän Nalle Puh talon ajattelin vinkata kummisedän pukinpussiin. Etti on rakennellut legotorneja jo 1v1kk alkaen ja tasaisin väliajoin innostuu legojen kanssa puuhaamaan.


Toinen pukin pussista löytyvä lahja tulee olemaan joka naisen tarpeellisin kaluste, eli kunnon hella. Tämän Brion hellan  pakettiin käärii isovanhemmat jotka tekivät löydän Hong Kong:sta 25eur! Meillä lainassa oleva hella viedään joko mökille tai palautetaan takaisin lainaajalle. Kotileikit ei tokikaan pienellä ihmisellä vielä ole niitä kuumimpia juttuja.





Oma lahjani on tavallaan kovin ekologinen, kirpparilta löytynyt puinen vanha nuken sänky jonka aijon tuunata tulevien viikkojen aikana uuteen kuosiin. Kuvia tuosta sitten aikanaan. 

Tämä joulu tulee olemaan poikkeksellinen - vietämme sen omassa kodissa oman perheen kesken. Ihanaa! Isovanhemmille tämä irtautuminen tuntuu ottavan koville. Kivampi viettää siellä aikaa kun siihen on aikaa sitten joulun jälkeen. Pääsee katsomaan kummilapsia ja muita tuttuja rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki ajatus, kommentti tai kysymys. Please leave comment, question or idea. Thanks!