keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kaivuritakki tytölle


Tein tytölle 104cm kokoisen hupparitakin Majapuun kaivurineuloksesta. Valmista tuli ja kuvat on otettu parisen viikkoa sitten.

Tämä on ensimmäinen neuloksesta valmiiksi tekemäni ompelus ja ensimmäinen huppari. Hyvä kaava, taisin pidentää takkia, mikä ei olisi ollut välttämätöntä. Mutta tämä takki menee meillä piiiiitkäään. Kaavan nimeä en nyt heti muista... Kunnes kaivoin kotona kaava mappia: Against The wind.

Huppuun vuoritin tätä varten ostamaani keltaista sydäntrikoota Tanyasumilta.
Resori Majapuun raitaresoria. Se riitti leveydestä loistavasti tuohon etureunan kanttiin. 




Huppu on pysynyt päässä koko ajan kun takki on päällä. Taskutkin on toistaiseksi pysyneet puhtaina. Hihoissa tuplapitkät resorit. Käyttöikä on taattu pitkäksi aikaa :)

6 kommenttia:

  1. Hieno!! Ja ihanaa, ettei aina tehdä niitä prinsessakuvioisia hörsellyksiä (vaikka me prinsessoja tietty ollaankin), vaan välillä saa naisetkin laittaa hiukan miehistä kuviota päälleen!!! :)

    VastaaPoista
  2. Sun kommentti herätti tajuamaan, että näin tosiaan on :)Prinsessa vaihe on kyllä tulossa päälle kovaa vauhtia, mutta kyllä nämäkin käy. Kunhan on pinkkiä :)

    VastaaPoista
  3. Hurautatko kaikki vaatteet ompelukoneella vai onko sulla saumurikin? Mä olen ihan innoissani: saan nyt syksyllä yhden käytetyn (mutta kunnollisen) saumuria ja siten pääsen sillä huristelemaan. Mun käsityötekeleet on nyt rajoittuneet aika pitkälti neulomisiin ja virkkauksiin, ja vihdoin pääsen tekemään jotain kunnollista myös kankaasta!!! :)

    VastaaPoista
  4. Mulla on saumuri ja ompelukone, molemmat. Joustavissa paras on saumuri, mutta ei pakollinen kuitenkaan. Miten itse vain kestää sen miltä saumat näyttää vaatteen sisällä. Pitäisi välillä kokeilla virkkaamista. Sitä voi tehdä vähän helpommin eri paikoissa.

    VastaaPoista

Jätä toki ajatus, kommentti tai kysymys. Please leave comment, question or idea. Thanks!