maanantai 27. helmikuuta 2012

Miley mekko kaasolle

Muutama viikko sitten tein ystäväni siskolle kaavat juhlamekkoon. Mekko tulee käyttöön viikon päästä häihin joissa hän on kaasona. Olin innoissani kun sain tehdä kaavat. Hyvin harvoin, jos koskaan enää, teen kaavoja vaatteisiin ainakaan itselleni. Kaavoitus ja ompelu on iso prosessi ja poden aina jotain pientä ahdistusta siitä että onnistuukohan työ ja riittääkö aika. 
Tässä tapauksessa onkin helppo ymmärtää riemu pelkästä kaavoittamisesta. Ei tarvitse ommella eikä jännittää kankaan valintaa tai siitä että onnistuuko ompelujälki.

Mekko on kaunis. Miley Curys kantoi tätä luomusta People´s Choice Awards -gaalassa 2012. Mekon suunnittelija on David Koma, jonka mallisto näyttäisi olevan muutenkin aika mielenkiintoinen.


Kaasonmekko toteutetaan mustana ja ilman läpikuultavia osuuksia. Parasta olla varastamatta huomiota morsiamelta. Kaason äiti teki proton kaavasta ja sovittivat sen. Kaava oli istunut hyvin, joka todella hivelee mieltä kun se kuitenkin tuli tehtyä ilman mittojen ottamista itse. Näin se etänäkin sitten onnistuu vaan. Jännityksellä odotan kuvia mekosta valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki ajatus, kommentti tai kysymys. Please leave comment, question or idea. Thanks!